June 15, 2011

NORA ELENA EPISOD TERAKHIR

SALAM
-
-
Tak sabar rasanya nak tunggu episod akhir Nora Elena di tv3 tu ek...
me balik keja jer terus on tv and watch that drama..
best arr..!!
sampai kawan-kawan di office me siap perasaan yg dia tu jadik SETH..
hahahaha..
kadang2 lawak la jugak...tapi kalau setiap hari nyampah..
hahahaha
^_____________^

-
-
So, apa agaknya episode terakhir nih ek... 
kalau tak silap me hari nih kot akhirnya..
me harapkan ending macam dalam novel tu ek.
^_______^
Nora kembali bersama Seth...
dan hidup bahagia selamanya..
dan dapat baby comel...

hmm...harap2 ending dia macam tu ek..
walaupun lelaki tu perogol..
tapi lelaki tu dah cuba cari dia nak tebus kesalahan dia kembali..
dia sanggup berkahwin dengan Nora..
dan berubah ke jalan yg benar hanya kerna cintanya kepada Nora..
sweetnya Seth...
macam tak nak jer cerita nih habis...
"eh! jadi direktor la kalau tak nak cerita nih habis.."
teehehehe...
well...lepas habis cerita nih mintak2 ada drama yg best seperti Nora Elena nih gak ek..
baru semangat nak tengok...
"wah..kalau bab cerita cinta cepat ko ek"
apa2 pun sama-samalah kita menonton episode terakhir Nora Elena..
tunggguuuuuu~

CHOW~


1 comment:

  1. KASIH YG SUCI>>> sperti cinta seth trhadap nora elena...

    ReplyDelete