June 07, 2011

BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK ..


SALAM
^___________^
-
-
ABG BEN kita nih ada buat segmen baru..
sesiapa blogger macam korang nak ikuti baca kat bawah nih and buat cam aku nih k..
TQ ABG BEN.... 
JOM CLICK2 KAT SINI..
  -
  -
1st steps :: hampa buatlah 1 entry cam aku nih..
                 ok..pastu hampa boh picture ABG BEN kita nih..
                 exactly macam cheq buat nih...
2nd steps :: tajuk entry hampa buat sebijik macam aku tulis nih ok..
3rd steps :: pastu hampa tinggalkan url kat entry kat ABG BEN..
4rs steps :: tinggal link kat cheq sama..nanti cheq follow balik..

^_______^
-
-
Ok dah lengkap??
SELAMAT MENCUBA YA...
CHOW~




22 comments:

  1. ops.. singgah sini dari BA

    jemput kembali

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/gempar-perintis-ben-ashaari-ditemui.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari belog Abg Ben...
    happy blogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  3. sudi tak awak betuka link suka sama suki dgn saye? :)

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link-wihhhooo.html

    ReplyDelete
  4. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  5. http://underloversyou.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    jum tukar link =)

    ReplyDelete
  6. Minat dgn link awk... :)

    http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  7. http://angelzjourney.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  8. jom tka link~ wink3 >_<

    http://teamoer.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. singgah jap !

    jum sesame tuko link :)

    http://anakgadischot.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. singgah dari rakan segmen.. jom tukar link..^^,

    http://islandgurlz88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. jom tukar link

    http://sukedukeblog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  12. saya berminat bertukar link dgn anda

    http://blogfarha.blogspot.com

    selamat berkenalan! :)

    ReplyDelete
  13. nak tukar link dengan anda :)

    http://anisaniesa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam ...sudi tak bertukar link ..

    http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  15. Jom tukar link nak

    http://khairasrikandi23.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  16. hey babe jom tukar-tukar link nak tak?

    http://lukisanhatihayati.blogspot.com/

    alang-alang dah singgah follow kamo sekali ;)

    ReplyDelete
  17. singgah..follow..tukar link n anda telah disenaraikan dlm bloglist Wawa ;)

    ReplyDelete
  18. salam..

    jom tukar link

    http://grey-hippo.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    tq

    ReplyDelete
  19. Salam kenal..Jay dah masukkan semua senarai blogger yang join tukar link by Ben ashaari ke dalam bloglist Jay..

    Jom terjah

    http://jai-diari.blogspot.com/2011/06/kepada-blogger-semuadi-minta-beri.html

    ReplyDelete
  20. hai salam kenal...izinkan saya berkongsi link dengan kamu ye...apa yang baik kita berkongsi bersama..

    http://lensaselebet.blogspot.com/2013/09/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete